SPA i Stockholm

Göta Klinik kan ta bort ditt hår med hjälp av laser

Hårborttagning en tjänst som erbjuds av skönhetskliniker såsom Göta Klinik. Denna behandling är såväl tidsödande som frustrerande att utföra på egen hand. Till de mer traditionella metoderna hör bland annat att vaxa eller raka bort håret. Dessa lösningar ger dock bara ett tillfälligt resultat och det finns idag mer effektiva behandlingar att använda sig av.

Borttagning av hår med laser är den mest effektiva metoden

När det kommer till hårborttagning är den mest effektiva metoden som idag används borttagning med hjälp av laser. Detta är både en effektiv lösning och en som ger ett mer långvarigt resultat jämfört med de mer traditionella metoderna. Därmed är denna variant att föredra när du vill göra dig av med oönskat hår. Det är möjligt att ta bort hår på alla delar av kroppen med hjälp av laser.

Värt att känna till är att denna metod inte avlägsnar håret till fullo men den minskar tillväxten av nytt hår med ungefär 50-95 procent. Dessutom kommer det nya hår som växer ut att vara tunnare och lättare att underhålla. Därför väljer många kunder att genomgå denna behandling. Läs mer om denna behandling på Gotaklinik.se.

Två fördelar med att genomgå denna behandling hos Göta Klinik

Undrar du vilka fördelarna är med att genomgå en behandling där ditt oönskade hår avlägsnas med laser? När du genomgår denna behandling hos Göta Klinik kan du bland annat räkna hem följande fördelar:

  • Behandlingen tar inte särskilt lång tid. Att ta bort oönskat hår med hjälp av laser är en snabbare process än vad du kanske förväntar dig. Det brukar faktiskt inte ta särskilt mycket mer än cirka 20 minuter att genomgå en behandling på till exempel underarmarna eller liknande.
  • Du sparar pengar i det långa loppet. Om du har ett lite mer långsiktigt perspektiv kan även räkna hem en kostnadsbesparing. För när du genomgår en laserbehandling och avlägsnar oönskad behåring på detta sätt slipper du köpa en massa rakhyvlar och raklödder eller boka tider för vaxning. Därmed är kostnaden för denna behandling ofta lägre i det långa loppet jämfört med alternativen.