SPA i Stockholm

Eyracure reparerar hår som har skadats av blekning

Har du färgat ditt hår på egen hand därhemma eller gjort en färgning hos frisören? Många produkter som gör ditt hår ljusare innehåller en viss mängd blekmedel. Anledningen till detta är väldigt enkel: blekmedel är än idag det enklaste och mest effektiva sättet att avlägsna pigment från hårstråna på din hjässa. Tyvärr har denna typ av blekning även en baksida i form av att det skadar ditt hår. Om ditt hår har skadats till följd av en blekning eller färgning bör du överväga att använda den svenska mirakelkuren Eyracure för att reparera håret. Läs mer nedan!

Så kan du reparera ditt skadade hår med hjälp av Eyracure

Vill du veta hur du går tillväga för att reparera ditt skadade hår? Så här gör du för att använda produkterna från Eyracure.com till att få bukt med problemet:

  1. Borsta igenom ditt hår och schamponera samt skölj sedan håret. Använd inte balsam och se till att torka håret ordentligt efteråt med hjälp av en handduk.
  2. Ta fram glasflaskan och blanda Activator och Bond Builder i denna. Fyll sedan flaskan med vatten upp till det markerade strecket. Skaka därefter flaskan.
  3. Spraya ditt hår ända från rötterna till topparna med stor noggrannhet.
  4. Ta fram UV-borsten och sätt på denna samt borsta igenom hela ditt hår åtminstone en gång (gärna fler).
  5. Avslutningsvis sköljer du ur ditt hår med vatten. Använd sedan produkten Finisher som en avslutning och låt den verka i 3-5 minuter innan du sköljer ur den ur håret.

Bonustips: Om ditt hår är tovigt och svårt att reda ut kan du borsta håret och sedan applicera Intense Bond Restoration. Detta är ett effektivt sätt att få bukt med tovor i håret.

Avslutande tankar om att reparera håret på ett effektivt sätt

Det är tyvärr inte ovanligt att håret kommer till skada till följt av blekning. Det finns dock vissa husmorskurer som du kan använda dig av för att försöka återställa ditt hår. Hårstråna blir nämligen försvagade och oflexibla när de utsätts för blekmedel. Dessutom krävs det ett stort mått tålamod då det kan ta ganska lång tid för håret att återfå sin forna form. Men du kan alltså även välja att använda en lite mer innovativ och effektiv metod för att reparera håret: Eyracure.