SPA i Stockholm

BioRePeel kan användas på stora delar av kroppen

BioRePeel är namnet på en modern och innovativ behandling som löser upp bindningen mellan celler i huden. Genom att göra detta kan det översta lagret av hud försiktigt avlägsnas för att släppa fram lystern av det lena hudlager som är beläget nedanför detta. Genom att exfoliera hudens yta på detta sätt stimuleras även produktionen av de bägge ämnena elastin och kollagen.

BioRePeel ger dig biostimulering, revitalisering och peeling i en enda produkt

Produkten har fått sitt namn utifrån en kombination följande ord: Biostimulering, Revitalisering och Peeling. Den biostimulering, revitalisering och och peeling som produkten skapar åstadkoms genom en kombination av vitaminer och aminosyror som har tagits fram på farmaceutisk väg. Dessa stimulerar tillväxten av ny hud, motverkar UV-skada på huden, behandlar ärrvävnad samt motverkar tecknen på åldrande.

Utöver att bidra till att motverka de tecknen på åldrande som huden skvallrar om kan BioRePeel även användas för att få bukt med besvär med akne. Den innovativa formel som produkten bygger på klarar nämligen av att avlägsna de tilltäppta porer som andra ansiktsbehandlingar helt enkelt inte klarar av att komma åt. Dessutom har produkten även en antibakteriell effekt som även denna är till hjälp vid akne samt de besvär som är kopplade till aknen.

Många skönhetskliniker och deras kunder fullkomligen älskar produkten och dess förmåga att skapa omedelbara och fantastiska resultat!

Fördelarna med att använda denna produkt för att förbättra din hy

Det finns många fördelar med att använda BioRePeel för att förbättra din hy och dess utseende. TIll dessa hör att produkten:

  • exfolierar din hy, avlägsnar döda hudceller samt stimulerar tillväxten av ny hud
  • gör ärrvävnad samt acneärr mindre tydligt framträdande
  • renar och syresätter huden samt återfuktar den
  • tillför vitaminer och antioxidanter utan att injektioner med nålar krävs
  • förbättrar hudens struktur och motverkar tecknen på åldrande
  • kan användas året runt
  • kan användas på såväl ansikte och hals som händer, fötter, armar och andra kroppsdelar.

Därmed är detta en produkt som lämpar sig väl för dig oavsett vilken hudtyp eller hudfärg du har. Vuxna personer i alla åldrar kan genomgå en behandling med denna produkt. Den lämpar sig särskilt väl för dig som har fått ärr på grund av akne eller vill kunna motverka tecknen på åldrande.